Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Έχει συνηθίσει στα… δύσκολα ο Βολικάκης!

Έχει συνηθίσει στα… δύσκολα ο Βολικάκης!

Ο Χρήστος Βολικάκης μπορεί να θέλει σαν… “τρελός” να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη σειρά των Παγκόσμιων Κυπέλλων και συγκεκριμένα στο τρίτο του Βερολίνου, ωστόσο αυτό ακόμα είναι δύσκολο γιατί τα σπασμένα από την πτώση ακόμα δεν έχουν αντικατασταθεί…

Όλοι θυμόμαστε την τρομακτική πτώση που είχε ο πρωταθλητής μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καναδά, το οποίο εκτός από το σπασμένο ποδήλατο του άφησε για… “ενθύμιο” κάποιους τραυματισμούς και μώλωπες. Φυσικά όμως είχε και ευχάριστες στιγμές με τα δύο μετάλλια ένα στο παγκόσμιο κύπελλο της Γαλλίας και το αλλά του Καναδά!

Ο Βολιώτης μίλησε στο welovesports και επισήμανε πως ναι μεν είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά με υπομονή και πίστη θα καταφέρει έστω και τελευταία στιγμή να εκπροσωπήσει και πάλι την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες.

Αναλυτικά όσα μας είπε ο Χρήστος Βολικάκης: “Κάνω υπομονή… Έχω να κάνω πίστα από τότε που έπεσα στον Καναδά. Ευτυχώς έχω ξεπεράσει το τραυματισμό μου που προέκυψε από την πτώση μου στον Καναδά. Ωστόσο όμως ακόμα περιμένω και ελπίζω να έχω ποδήλατο και ρόδες ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ. Κάνω προπόνηση αναγκαστικά στο δρόμο όλες αυτές τις ημέρες… Ελπίζω πως έστω και τελευταία στιγμή θα έχω τα απαραίτητα ώστε να αγωνιστώ… τι άλλο να πω… Γενικώς είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά θα συνεχίζω να το παλεύω όσο περισσότερο μπορώ, άλλωστε έχω συνηθίσει στα δύσκολα!”