Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Αισιόδοξη για τον κλειστό στίβο η Μπελιμπασάκη

Αισιόδοξη για τον κλειστό στίβο η Μπελιμπασάκη

Η Μαρία Μπελιμπασάκη θεωρείται ένα από τα “βαριά” χαρτιά του ελληνικού στίβου και όχι άδικα, ωστόσο ένας τραυματισμός είναι αρκετά πιθανό να της στερήσει τη συμμετοχή της στον κλειστό στίβο.

Η κορυφαία αθλήτρια των 400μ. στη χώρα μας κάνει “αγώνα δρόμου”, προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμη για την “κλειστή” περίοδο. Η Κρητικιά πρωταθλήτρια μίλησε στο welovesports τόσο  για την πορεία της προετοιμασίας της, όσο και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

“Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από 8 Σεπτεμβρίου χωρίς να έχω μπει σε τρέξιμο λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζω στον αχίλλειο. Τώρα έπειτα από πολλές θεραπείες με τον γιατρό και τους φυσικοθεραπευτές μου, είμαι στην φάση που το πρόβλημα έχει φύγει και έχω ξεκινήσει σιγά σιγά να τρέχω. Προπόνηση κάνω όπως πάντα Άγιο Κοσμά και έχω ως στόχο έχω το Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στη Γλασκόβη στα 400μ.. Μπορεί να έχω μείνει λίγο εκτός όμως είμαι αισιόδοξη ότι θα προλάβω να μπω στον κλειστό.”

Οι άλλοι μεγάλοι στόχοι της αθλήτρια μας είναι το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ομάδων στην Πολωνία το καλοκαίρι και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου στην Ντόχα.