Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ρεκόρ καριέρας η Γραμματικοπούλου!

Ρεκόρ καριέρας η Γραμματικοπούλου!

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κέρδισε δυο θέσεις αυτή την εβδομάδα και βελτίωσε το ρεκόρ καριέρας της στην παγκόσμια κατάταξη. Νέο ατομικό ρεκόρ πραγματοποίησε και η Ελένη Κορδολαίμη, ενώ την πρώτη της είσοδο στην κατάταξη έκανε η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου.

Η Γραμματικοπούλου κέρδισε δυο θέσεις αυτή την εβδομάδα και σκαρφάλωσε στο Νο. 158 της παγκόσμιας κατάταξης, που είναι και η καλύτερη θέση που είχε ποτέ. H πρωταθλήτρια μας είναι πάντα δεύτερη στην κατάταξη με τις καλύτερες Ελληνίδες στην WTA, με πρώτη τη Μαρία Σάκκαρη, που σήμερα κέρδισε μια θέση και βρίσκεται στο Νο. 41 του κόσμου.

Η τρίτη καλύτερη Ελληνίδα είναι η Ελένη Κορδολαίμη, η οποία κέρδισε 15 θέσεις και βρίσκεται στο Νο. 440, βελτιώνοντας κι αυτή το career high της. Στο Νο. 452 βρίσκεται η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που κέρδισε 4 θέσεις.

Η Λένα Δανιηλίδου είναι στο Νο. 1027 με 9 βαθμούς, ενώ 7 βαθμούς έχει η 17χρονη Γαλάτεια Μεσοχωρίτου, που πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή πρώτη είσοδο στην κατάταξη και “αναρριχήθηκε” απευθείας στο Νο. 1063 του κόσμου. Στο Νο. 1072 είναι η 18χρονη Βασιλική Καρβούνη, που έχει επίσης 7 βαθμούς, ενώ στο Νο. 1211 είναι η Άννα Αρκαδιανού με 4 βαθμούς.

Αναλυτική η κατάταξη των πρωταθλητριών μας