Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Οι «γοργόνες» μας απέναντι στην «κόκκινη αρκούδα»

Οι «γοργόνες» μας απέναντι στην «κόκκινη αρκούδα»

Μπροστά στο κοινό της Πάτρας η εθνική ομάδα πόλο γυναικών θα αγωνιστεί το Σάββατο απέναντι στη Ρωσία (19.00), για την 3η αγωνιστική του Β’ Ομίλου στο Europa Cup, που αποτελεί και διαδικασία πρόκρισης για τη διοργάνωση της παγκόσμιας Λίγκας. Θα είναι η πρώτη φορά που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί στην πρωτεύουσα της Αχαΐας και στις κερκίδες του κολυμβητηρίου αναμένονται περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι. 

«Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία της Εθνικής Γυναικών στην Πάτρα και αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη, καθώς η Εθνική μας χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Εμείς σαν ΝΕΠ έχουμε στόχο ειδικά την ανάπτυξη του γυναικείου πόλο. Συμμετέχουμε στην Α1 Εθνική, ενώ πρωταγωνιστούμε και σε όλα τα γυναικεία πρωταθλήματα υποδομών της χώρας μας. Με προπονητές τον Ολυμπιονίκη Δημήτρη Μπιτσάκο, την παλιά διεθνή πολίστρια Σοφία Μανέτα και έναν ολόκληρο επιτελείο έμπειρων τεχνικών δουλεύουμε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ειδικά στις μικρές ηλικίες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΕΠ Μανώλης Τσουραμάνης. 

Η εθνική μας ομάδα θα προπονηθεί την Παρασκευή το πρωί και απόγευμα στο «Αντ Πεπανός». Το πρωί του Σαββάτου (11.30) οι δυο αποστολές, έπειτα από ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, θα προσκυνήσουν τον ιερό ναό του πολιούχου της Πάτρας, Αγίου Ανδρέα και στην συνέχεια θα έχουν κοινό γεύμα.