Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ LIFESTYLE Η Αίγυπτος βράβευσε τον Κώστα Κεντέρη (pics)

Η Αίγυπτος βράβευσε τον Κώστα Κεντέρη (pics)

Μπορεί στην Ελλάδα να μην τον βλέπουμε τόσο συχνά σε αθλητικούς χώρους ο Κώστας Κεντέρης, όμως, παρόλο που απέχει από τα αθλητικά δρώμενα εξακολουθεί να διαφημίζει και να προβάλει την Ελλάδα όπου και όσο μπορεί. Ο «χρυσός» μας Ολυμπιονίκης και κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών βρέθηκε στην Αίγυπτο προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του μεγαλύτερου αθλητικού κέντρου της Β. Αφρικής όπου βραβεύτηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό και από την υπουργό της Αιγύπτου Ράνια Αλ. Μασάτ. 

Η Αίγυπτος επενδύει στον αθλητικό τουρισμό και στα εγκαίνια του “Aqua Vista powered by playitas” εκτός από τον Ολυμπιονίκη μας και τη σύζυγό του Έλσα Έξαρχου παρόντες ήταν κορυφαίοι αθλητές από την Ευρώπη και όχι μόνο. Ο Κώστας Κεντέρης βρέθηκε στην Αίγυπτο ύστερα από τιμητική πρόσκληση του Προέδρου της Apollo Travel Group κ. Leit Vase Larsen.

Όπως όλα δείχνουν οι αθλητικοί παράγοντες της Αιγύπτου έχουν καταλάβει ότι, χάρη στο καλό κλίμα, η χώρα τους μπορεί να αποτελέσει προορισμό για προπονήσεις και έχουν στραφεί σε αυτόν τον τομέα δημιουργώντας σύγχρονα κέντρα. 

O Κώστας Κεντέρης μαζί με άλλους αθλητές, όπως η Λίζα Νόρντεν (Σουηδία), η οποία είναι «ασημένια» Ολυμπιονίκης στο τρίαθλο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και στη συλλογή της υπάρχουν, μεταξύ άλλων και τρία μετάλλια από παγκόσμια πρωταθλήματα (1-1-1).