Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Ελπίζω σύντομα να φιλοξενήσουμε στην Αθήνα ένα πρωτάθλημα μας”

“Ελπίζω σύντομα να φιλοξενήσουμε στην Αθήνα ένα πρωτάθλημα μας”

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF), Σεμπάστιαν Κόου είχε μια σύντομη περιήγηση στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, ενώ μετά επισκέφθηκε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο κ. Κόου βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα με αφορμή το Γκαλά της Βαλκανικής Ένωσης, το οποίο φιλοξενεί η χώρα μας. Τον ισχυρό άνδρα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας συνόδευσε στο προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.

“Η σταδιοδρομία μου ξεκίνησε στην πόλη σας στο Καραϊσκάκη, το 1975”, ήταν το πρώτο σχόλιο του Κόου στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και συμπλήρωσε: “Πριν επτά χρόνια ήρθα πάλι στην Αθήνα, για την ολυμπιακή φλόγα ενόψει των αγώνων του Λονδίνου και τώρα είμαι χαρούμενος, που είμαι πάλι εδώ. Προσπαθούμε να προάγουμε τον αθλητισμό, προς όφελος των νέων, της κοινωνίας, της ευγένειας”, είπε. Ο πρόεδρος της IAAF δεν εκφράσει την επιθυμία και για τη διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης στη χώρα μας: “Ελπίζω σύντομα να φιλοξενήσουμε εδώ, στην Αθήνα, στη πόλη σας ένα πρωτάθλημα μας, προκειμένου να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους νέους”.