Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Τσαγκράκος και Καλαμάρας… στοχεύουν στην κορυφή!

Τσαγκράκος και Καλαμάρας… στοχεύουν στην κορυφή!

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας ξεκινά σήμερα (6/12,17:00) στο Κλειστό Κουκούλι της Πάτρας και το welovesports.gr επικοινώνησε με δύο… αιώνιους για τους στόχους τους. Ο λόγος για τους Πουλίκο Τσαγκράκο του Ολυμπιακού και Πολυνείκη Καλάμαρα του Παναθηναϊκού.

Όπως πέρσι έτσι και εφέτος “κόκκινοι” και “πράσινοι” αναμένεται να μονομαχήσουν για τον τίτλο της πυγμαχίας. Οι δύο πυγμάχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό μένει να αποδειχθεί και επάνω στο ρινγκ. Το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θεαματικό, καθώς οι καλύτεροι μποξέρ της χώρας μας θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας και θα ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον.

Για τον πρωταθλητή του Ολυμπιακού στόχος είναι η κατάκτηση της κορυφή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα 69κ.: “Η προετοιμασία μου έχει πάει τέλει έως τώρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλα όσα έχω κάνει στις προπονήσεις μου και ευελπιστώ να μου βγουν και πάνω στο ρινγκ. Σκέφτομαι κάθε αγώνα ξεχωριστά, ωστόσο ο στόχος πάντα είναι το χρυσό μετάλλιο. Μετά το πέρας των αγώνων θα κοιτάξω και τους υπόλοιπους στόχους που θα θέσω για το 2019.”

Από τη μεριά του ο πυγμάχος του Γιάννη Αϊδινιώτη και του Παναθηναϊκού, Πολυνείκης Καλαμάρας τόνισε για τη συμμετοχή του στους αγώνες: “Ανυπομονώ πολύ να αγωνιστώ, μιας και έχω κάνει πολύ δύσκολη προετοιμασία μέσα από δύσκολες συνθήκες και περιμένω αυτά τα πράγματα που έχω δουλέψει να τα βγάλω στους αγώνες. Περιμένω το πρωτάθλημα να είναι πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι όλοι οι αθλητές κυνηγούν τον πρώτο, τον πρωταθλητή για να τον νικήσουν και να πάρουν την θέση του .Έτσι αναμένω ο κάθε αγώνας που θα δίνω να είναι και ένας τελικός! Στόχος μου είναι η κατάκτηση του τίτλου στα 81κ. για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά!”