Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Μπήκε 16άδα και στο απλό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων ο Σγουρόπουλος

Μπήκε 16άδα και στο απλό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων ο Σγουρόπουλος

Με πολύ καλή εμφάνιση και ευρεία νίκη άρχισε την προσπάθειά του για διάκριση στο απλό νέων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Under 18 στο Μπέντιγκο  της Αυστραλίας ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Με αποφασιστικότητα και πίστη κατέβαλλε με 4-0 σετ τον Τάι Μινγκ Γουέι από την Ταϊπέι, μπήκε στον γύρο των «16» κι έδειξε ικανός για μεγάλα πράγματα. Ο Σγουρόπουλος έχει περάσει και στη 16άδα του διπλού μικτού με τη Σέρβα Σαμπίνα Σουργιάν οπότε τα σπουδαία έρχονται το Σάββατο για τον δις πρωταθλητή Ευρώπης του απλού νέων. Στο απλό συναντά ( στις 07:30 ώρα Ελλάδας) τον Κινέζο Σου Γινγκμπίν (νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης Under 18), που ήδη προχτές αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική του ομάδα.

Η επίσης πολύ δύσκολη αναμέτρηση στο μικτό απέναντι στους Ρώσους Βλαντιμίρ Σιντορένκο/Μαρία Ταϊλάκοβα αρχίζει στις 04:45 δική μας ώρα στο τραπέζι 8 (χωρίς ιντερνετική μετάδοση κι αυτό το ματς, αλλά υπάρχει και live scoring από την παγκόσμια ομοσπονδία στο λινκ http://results.ittf.bornan.net/ittf-web-results/html/TTE2879/live.html).