Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Συμπαίκτες και το 2019!

Συμπαίκτες και το 2019!

O Ρότζερ Φέντερερ και ο Ραφαέλ Ναδάλ θα επανενωθούν για το Laver Cup του 2019, που θα γίνει στη Γενεύη!

Ο Ελβετός, ο οποίος συνδιοργανώνει το Laver Cup, εννοείται πως δε θα απουσιάσει από την τρίτη έκδοση του τουρνουά, που θα πάει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη Γενεύη.

“Είμαι ενθουσιασμένος που ο αρχηγός Μπιον ανακοίνωσε εμένα και τον Ράφα για την Team Europe. Περάσαμε πολύ καλά στην Πράγα και θα είναι ξεχωριστό για μένα που θα είμαστε ξανά συμπαίκτες στην Ελβετία, όπου θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας”, δήλωσε ο Βασιλιάς.

Ο Ισπανός, ο οποίος αγωνίστηκε μαζί με τον Φέντερερ στο πρώτο Laver Cup αλλά απουσίασε από τη διοργάνωση φέτος, αναμένεται να επιστρέψει για την Team Europe!

“Ανυπομονώ να αγωνιστώ στη Γενεύη για το Laver Cup την επόμενη χρονιά και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι στην ομάδα του Μπιον Μποργκ. Θα βάλω τα δυνατά μου, όπως έκανα και στην Πράγα την προηγούμενη χρονιά”, είπε ο Ταυρομάχος.

“Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να έχουμε τους Φέντερερ και Ναδάλl στη Γενεύη. Φέρνοντας μαζί αυτούς τους δυο σπουδαίους παίκτες και αντιπάλους, το άθλημα ποτέ ξανά δεν είχε κάποια ομάδα που προκάλεσε μεγαλύτερο ενθουσιασμό και θα μας δώσει και τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες για να κερδίσουμε το Laver Cup”, δήλωσε ο αρχηγός της ευρωπαϊκής ομάδας, Μπιόρν Μποργκ.

Το Laver Cup θα πραγματοποιηθεί στο ειδικά διαμορφωμένο Palexpo της Γενεύης, που θα έχει χωρητικότητα 17.000 θέσεων. Η προπώληση των εισιτήριων θα αρχίσει από τον Φεβρουάριο και το τουρνουά θα γίνει το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου.