Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Η αντίστροφη μέτρηση για το WOGG δόθηκε στην Πάτρα

Η αντίστροφη μέτρηση για το WOGG δόθηκε στην Πάτρα

Η αντίστροφη μέτρηση για το Word Outdoor Gymnastics Gala, ξεκίνησε κι επισήμως σήμερα από την Πάτρα. Σε μια εντυπωσιακή παρουσίαση με πολλούς ομιλητές η διοργάνωση άρχισε να κάνει αντίστροφη μέτρηση 200 ημέρες πριν από την έναρξη της πρωτοποριακής διοργάνωσης.

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας μεγάλα ονόματα της ελληνικής γυμναστικής ήταν παρόντα και μίλησαν για τη σημασία και τα νέα δεδομένα που φέρνει το WOGG για τη χώρα μας. Οι εμπνευστές της ιδέας Ιωάννης Πάνου και Νίκος Ηλιόπουλος εξηγήσαν πως με τη στήριξη του κόσμου το event μπορεί να γίνει θεσμός όχι μόνο εγχώριος, αλλά και παγκόσμιος.

Το Παναθηναϊκό Στάδιο θα είναι το «σπίτι» της… παρθενικής διοργάνωσης, όπου Ολυμπιονίκες, αλλά και αθλητές από όλα τα αθλήματα της γυμναστικής θα ανταγωνιστούν με τον τέλειο ψηφιακό τους εαυτό. Νικητής κάθε αθλήματος θα είναι εκείνος που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους του κοινού που θα βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο το καλοκαίρι του 2019.

Αρωγός της διοργάνωσης είναι και η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η οποία στήριξε από την πρώτη στιγμή τη νέα αυτή καινοτομία στο χώρο της γυμναστικής. Μετά τη διοργάνωση του Ιουλίου θα υπάρξει ξεχωριστή εκδήλωση, όπου όλα τα έσοδα θα επιστραφούν στην Ομοσπονδία με σκοπό να βοηθηθούν όλοι αθλητές στην προσπάθειά τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.