Αρχική ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Αυτές τις γιορτές, πρόσεχε περισσότερο

Αυτές τις γιορτές, πρόσεχε περισσότερο

Ή ρθαν τα Χριστούγεννα: η ωραιότερη για πολλούς γιορτή – εποχή της χρονιάς. Η στιγμή που είσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε σπίτι ή κάποιο χώρο εστίασης και ανταλλάζεις κουβέντες και παράλληλα ευχές για ένα καλύτερο νέο έτος με υγεία και ευτυχία. Αφού είσαι με παρέα λογικά θα πεις και λίγο παραπάνω. Δικαίωμα σου, αν οδηγείς όμως, ξανασκέψου το καλύτερα.

Είναι πιο ωραία η οδήγηση τις γιορτές όταν δεν καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ παρά όταν έχεις πιει. Αν είσαι οδηγός και θες να καταναλώσεις αλκοόλ, καλύτερο θα ήταν να αφήσεις το αυτοκίνητο και να επιστρέψεις στο σπίτι σου είτε με λεωφορείο, είτε με ταξί. Στην καλύτερη περίπτωση να οδηγήσει κάποιος από την παρέα που δεν θα πιει καθόλου εκείνη την μέρα.

Η ζώνη και το κράνος σώζουν ζωές, οι δημόσιοι δρόμοι δεν είναι πίστες. Οδηγείτε με σύνεση προκείμενου να φτάσετε με υγεία και ασφάλεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τηρούμε τα όρια ταχύτητας και κρατάμε αποστάσεις. Δεν κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού και αντικανονικές προσπεράσεις.

Κάθε χρόνο, 3500 άνθρωποι χάνουν την ζωή τους σε όλο τον κόσμο από τροχαία. Από αυτούς οι 2 στην χώρα μας. Το 2017, 730 συνάνθρωποι μας, έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο. Η οδική ασφάλεια αφορά εσένα και όλο τον κόσμο και ο στόχος για το 2019 για όλους μας είναι η εξάλειψη των θανατηφόρων ατυχημάτων στην άσφαλτο.