Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ LIFESTYLE Με τις ευχές των πρωταθλητών μας… (pics)

Με τις ευχές των πρωταθλητών μας… (pics)

Μακριά από τα προπονητήρια βρέθηκαν σήμερα οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριές μας. Οι αθλητές μας εκμεταλλεύτηκαν την ημέρα, ξεκουράστηκαν και μάζεψαν δυνάμεις. Δεν παρέλειψαν να ευχηθούν σε φίλους και θαυμαστές τους για τα Χριστούγεννα. Κάποιοι από αυτούς, όπως ο Εμμανουήλ Καραλής, εκμεταλλεύτηκαν τις δυνατότητες της τεχνολογίας και ανέβασαν στο διαδίκτυο πρωτότυπα video.

Χαρές και υγεία ευχήθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους φίλους του. Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης στο “σπίτι” του Αγίου Βασίλη έδωσε τις ευχές του και γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι η υγεία ύστερα από την ταλαιπωρία που υπέστη αυτή τη χρονιά με το πρόβλημα στον ώμο του.

Έτοιμοι για να ανοίξουν πανιά και πάλι για Μαϊάμι είναι οι “χάλκινοι” Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας του Ρίο. Οι Τάκης Μάντης – Παύλος Καγιαλής πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους γι΄αυτή τη χρονιά. Το 2019 οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές διότι θα διεκδικήσουν την πρόκριση και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι ιστιοπλόοι μας δεν παρέλειψαν να ευχηθούν και στους φίλους τους.

Οι πρωταθλήτριες των 470 Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου έχουν, ήδη, φέρει την πρόκριση στη χώρα μας και τώρα ετοιμάζουν το πρόγραμμά τους για τη νέα χρονιά. Έδωσαν τις ευχές τους μέσα από ένα video γεμάτο κέφι.

Οικογενειακά πέρασε τα Χριστούγεννα η πρωταθλήτρια του μπιτς βόλεϊ Βίκυ Αρβανίτη. Η αθλήτρια, η οποία μετά τη γέννηση του μωρού της επέστρεψε στην ενεργό δράση, ευχήθηκε στους φίλους της με μία οικογενειακή φωτογραφία.

Το video όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν αυτό του Εμμανουήλ Καραλή. Ο “Μανόλο” του παγκόσμιου επί κοντώ, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ήρθε απέναντι από τον Άγιο Βασίλη σε έναν ξεχωριστό αγώνα που σκορπάει χαμόγελα.