Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Δ.Ο.Ε. -Ε.Ο.Ε. Με το δεξί το 2019 για τον ΣΕΕΔΑ που απέκτησε στέγη στα...

Με το δεξί το 2019 για τον ΣΕΕΔΑ που απέκτησε στέγη στα Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης

Πολύ σημαντική για τον Σύλλογο Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών η αρχή του 2019 καθώς πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση της Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΕΕΔΑ, Ραμπέα Ιατρίδου με τον Έφορο των  Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης και Ειδικό Επιστημονικό Σύμβουλο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Δημήτρη Ακριτίδη, στα γραφεία των ΕΑΚΘ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

Στην πολύωρη συνάντηση συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν στον ΣΕΕΔΑ, τα μέλη του, τις αναμενόμενες αθλητικές υποτροφίες του 2ου Προγράμματος Υποτροφιών στην Παιδεία και τον Αθλητισμό – ακαδημαϊκού 2017-2018 που θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες, καθώς το πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων σε θέματα μαζικού αθλητισμού στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στο τέλος της συνάντησης υπογράφηκε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό παραχώρησης γραφείου στον Σύλλογο Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών για πέντε έτη ώστε να διατηρεί εκτός από την έδρα του και έναν χώρο εργασίας και συνεργασίας στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο της Μίκρας.

Ο ΣΕΕΔΑ θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στην Επιτροπή Διοίκησης  των ΕΑΚΘ, τον Πρόεδρο της κ. Γεώργιο Διονά και τον κ. Δημήτριο  Ακριτίδη για όλες τις ενέργειές τους. Η παραχώρηση αυτή εκτός από την ελάφρυνση των μελών του ΣΕΕΔΑ, που στηρίζουν κατά αποκλειστικότητα τον Σύλλογο με τις συνδρομές τους, θα συμβάλλει και στην περαιτέρω ανάπτυξη του ΣΕΕΔΑ, ο οποίος είχε ανάγκη στέγασης για την πραγματοποίηση των δράσεών του και ένα σημείο αναφοράς για τις συνεδριάσεις του ΔΣ και λοιπές σημαντικές συναντήσεις. Η δε επιλογή του χώρου στο Αθλητικό Κέντρο της Μίκρας θεωρείται και συμβολική και εμβληματική μια και αποτελεί πυρήνα του αθλητισμού της πόλης!

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τους ταμίες του ΣΕΕΔΑ Κωνσταντίνο Παυλίδη και Γεωργία Ιντζέ για την μεταφορά της έδρας ενώ θα οργανωθεί και επιχείρηση καθαρισμού και θέσης σε λειτουργίας του χώρου των γραφείων!

Το προσεχές χρονικό διάστημα θα γίνει και αντίστοιχο αίτημα για την εύρεση χώρου σε Εθνικό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας για τις συνεδριάσεις και εργασίες του Συλλόγου στην πρωτεύουσα που αριθμεί και τον μεγαλύτερο αριθμό μελών του ΣΕΕΔΑ.