Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν στον Πειραιά

Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν στον Πειραιά

‘Ενας αγώνας που έχει γίνει παράδοση.

Οι  βετεράνοι του Εθνικού και του Ολυμπιακού στο πόλο, λίγο μετά τον καθαγιασμό των υδάτων πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος». Σαν να μην έχει περάσει μια μέρα από τότε που έπαιζαν επίσημα…τα έδωσαν όλα για την νίκη. Διατηρήθηκε όμως  η παραδοση που θέλει τα παιχνίδια αυτά να ολοκληρώνονται χωρίς νικητή με το 9-9 να είναι το τελικό σκορ μετά τα 3 δεκάλεπτα που κράτησε το παιχνίδι.

Πολυτιμότερος παίκτης του φιλικού αναδείχτηκε ο Νίκος Στραβαχιλλέας, πολυτιμότερος του Εθνικού ήταν ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος και πολυτιμότερος του Ολυμπιακού ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου που ήταν και ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 5 γκολ.

Αρχοντας του αγώνα, όπως κάθε χρόνο, ο διευθυντής αθλητισμού του ΟΠΑΝ Πειραιά, Κυριάκος Δουρέκας.

Τα δεκάλεπτα με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο Εθνικό: 2-4, 4-3, 3-2.

Εθνικός ΟΦΠΦ (Φώντας Μαρκόπουλος): Αργυρακούλης, Γερούδης, Μπαϊρακταρίδης 1, Αρμενάκης Μ, Μαθιόπουλος 2, Κουρμελές, Δασκαλόπουλος 3, Ζουμπουλίδης, Κλεονάκος, Ξυλούρης Ν., Αρμενάκης Ν 2, Μπελόνιας, Στραβαχιλλέας Μ. Ξυλούρης Γ. 1, Ξενάκης, Μουστακαρίας.

Ολυμπιακός ΣΦΠ (Νίκος Βενετόπουλος, Δημήτρης Κραβαρίτης): Πουλιόπουλος, Φικιώρης Κατσούλης Αθ. 1, Κατσούλης Γ. 2, Στραβαχιλλέας Ν, Κάβουρας, Ηλιόπουλος, Κραβαρίτης Γ., Λαδάς Γ. 1, Ψαρρός, Μιχαηλίδης, Χατζηθεοδώρου 5.

Τις απονομές έκαναν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί, Γιώργος Μορφέσης και Δημήτρης Κραβαρίτης και η πρόεδρος του Εθνικού, Δώρα Ιωαννίδου.

Προηγήθηκε αγώνας παλαιμάχων αθλητριών του πόλο στη μνήμη της Χριστίνας Φραγκοπούλου.

-Με πληροφορίες από το kanaliena.gr.