Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ «Το MotoGP έφτασε λίγο πιο κοντά στη Formula 1»

«Το MotoGP έφτασε λίγο πιο κοντά στη Formula 1»

Ο Βαλεντίνο Ρόσι μιλάει ύστερα από πολύ καιρό και τονίζει πως η… ψαλίδα ανάμεσα σε MotoGP και Formula 1 έχει “κλείσει” αρκετά.

Ο κύριος λόγος για ο γεγονός αυτό σύμφωνα με τον “γιατρό” είναι τα πολλά άτομα και οι πολλοί μηχανικοί, όπου θυμίζει αρκετά το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η Yamaha τα τελευταία χρόνια… σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο! Ευτυχώς, ο Μάβερικ Βινιάλες κατάφερε… από τα πολλά να σταματήσει το ρεκόρ με τη νίκη του στην Αυστραλία, όμως ήταν και η μοναδική που πέτυχε κάποιος αναβάτης της Yamaha μέσα στη σεζόν.

Το “ιερό τοτέμ” των μηχανών όμως εξηγεί: «Το MotoGP έχει αλλάξει αρκετά, ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η Ducati ήταν η πρώτη που έκανε το βήμα, με μια ποσότητα πολλών ανθρώπων και μηχανικών να δουλεύουν. Πλέον βρισκόμαστε ένα κλικ πιο κοντά στη Formula 1, αλλά παραμένουμε και πολύ μακριά της. Η Honda, ακολούθησε τη Ducati. Για να κερδίσουμε στο MotoGP λοιπόν, θα πρέπει και η Yamaha να κάνει μια παρόμοια προσπάθεια. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα το κάνουν».