Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Πρόεδρος στον Α.Ο.Χαλκίδα η Ειρήνη Αϊνδιλή !

Πρόεδρος στον Α.Ο.Χαλκίδα η Ειρήνη Αϊνδιλή !

Η Ειρήνη Αϊνδιλή ήταν ένα από τα κορίτσια της ομάδας του ανσάμπλ, που μας έκαναν περήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, κατακτώντας  το χάλκινο μετάλλιο στο Σύδνεϋ.

Σήμερα, 19 πλέον χρόνια μετά, η 36χρονη αθλήτρια εξακολουθεί να ασχολείται με την γυμναστική, είτε ως προπονήτρια, είτε ως σύμβουλος σε ομάδες. Οχι όμως πλέον μόνο με την Γυμναστική.

Η Αϊνδιλή ποτέ δεν έπαψε να δραστηριοποιείται στην πατρίδα της, Χαλκίδα. Τώρα, κάνει μια νέα στροφή στη ζωή της αφού δέχθηκε την πρόταση και ανέλαβε πρόεδρος στον ιστορικό τοπικό ποδοσφαιρικό σύλλογο, Α.Ο. Χαλκίς που δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στην ιστορία του. Μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ως “νέο διοικητικό συμβούλιο-επιτροπή σωτηρίας του Α.Ο.Χαλκίς”.

Η σχετική ανακοίνωση από δικηγορικό γραφείο της πόλης αναφέρει πως:

ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 07-12-2018, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 27-12-2018, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΛΘΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΤΕΝΗΜΕ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΙΡΗΝΗ ΑΪΝΔΙΛΗ

(ακολουθούν τα ονόματα των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ.).

Η πρώην πρωταθλήτρια της Γυμναστικής, έκανε και μια ολιγόλογη δήλωση στην ιστοσελίδα eviavima λέγοντας πως “πάμε όλοι μαζί, μια γροθιά για να στηρίξουμε την ιστορική ομάδα της Χαλκίδας”.

Η Αϊνδιλή, είναι επίσης στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς έχει τιμηθεί από την Πολιτεία για την προσφορά της.