Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ Στην Ολλανδία με στόχο την κορυφή

Στην Ολλανδία με στόχο την κορυφή

Στην Ολλανδία για έναν αγώνα-πρόκληση θα βρεθεί ο πυγμάχος από την Κρήτη, Λευτέρης Μανούσος. Ο πυγμάχος του αθλητικού συλλόγου μαχητικών αθλημάτων «Πυξ Λαξ» θα ταξιδέψει στη «χώρα της τουλίπας» μαζί με τον δάσκαλό του, Κωστή Δαμαβολίτη.

Ο αθλητής από το Ηράκλειο έχει ως βασικό στόχο να βρεθεί στην κορυφή, καθώς έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς την προετοιμασία του, ώστε να είναι έτοιμος σωματικά και πνευματικά για αυτόν τον επαγγελματικό αγώνα.

«Σημαντικό ρόλο έπαιξε η φιλία και η καλή σχέση του δασκάλου μου και προπονητή μου με κορυφαίες προσωπικότητες του χώρου στην Ολλανδία. Είναι ένας αγώνας στον οποίο για πρώτη φορά ένας αθλητής από την Κρήτη θα βρεθεί αντιμέτωπος με αντίπαλο από την κατηγορία Α class. Και για αυτό το λόγο είμαι ενθουσιασμένος, αισιόδοξος και πάνω από όλα έτοιμος να δεχτώ αυτή την πρόκληση», δήλωσε ο πυγμάχος στην εφημερίδα  «Πατρίς».

Για τον αγώνα μίλησε και ο Κωστής Δαμαβολίτης, ο οποίος δήλωσε: «Το κρητικό kickboxing είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει μια πολύ μεγάλη πρόκληση, αφού ένας αθλητής από το σύλλογο «Πυξ Λαξ» θα μεταβεί στην Ολλανδία για να μετάσχει σε μια μεγάλη διοργάνωση. Είναι μια ευκαιρία που ήρθε μετά από ωρίμαση μιας σειράς συζητήσεων. Αυτή πρέπει να πούμε πως είναι η πρώτη πρόκληση, από μια σειρά αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον».

Η αναμέτρηση να διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου στην πόλη της Χάγης, ενώ αντίπαλος του πρωταθλητή μας θα είναι ο Τarik Charkaoui από το Μαρόκο.

 

πηγή: patris.gr