Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Στόχος μου τα όρια για το Τόκιο”

“Στόχος μου τα όρια για το Τόκιο”

Ένα ακόμη σπουδαίο ταλέντο της ελληνικής κολύμβησης, η Νικόλ Παυλοπούλου, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη, πολύ απαιτητική, χρονιά.

Η 18χρονη αθλήτρια δεν έχει πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό και στρέφει την προσοχή της στην προπόνηση, ώστε να βελτιώσει κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για να μπορέσει την ερχόμενη χρονιά πλέον να πιάσει τα όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020.

“Φέτος είναι χρονιά προετοιμασίας για την ερχόμενη όπου θα στοχεύσουμε στα όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Πέρα από αυτό, μαζί με τους προπονητές μου στοχεύουμε στο να βελτιώνουμε καθημερινά και σε κάθε αγώνα τεχνικές λεπτομέρειες δεδομένου ότι έχουμε κιόλας άνεση χρόνου λόγω των λιγότερων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό“, δήλωσε η πολλά υποσχόμενη κολυμβήτρια στο welovesports.

Η πρωταθλήτρια μας επίσης έκανε αναφορά και για του αγώνες που θα λάβει μέρος φέτος, με σκοπό να βρίσκεται σε αγωνιστική φόρμα:  “Θα λάβω μέρος στους χειμερινούς κατηγοριών που θα διεξαχθούν 22-24 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ και μετά στο Όπεν που θα γίνει και αυτό το ΟΑΚΑ 1-3 Μαρτίου. Επίσης θα πάρω μέρος και σε κάποιον αγώνα στο εξωτερικό, ο οποίος θα καθοριστεί τις επόμενες εβδομάδες.”