Αρχική ΒΟΛΕΪ “Βαρύ” πένθος για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο

“Βαρύ” πένθος για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Παναθηναϊκού και της Εθνική ομάδας βόλεϊ, έπειτα από την απώλεια της συζύγου του προπονητή, Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Η Νικολέτα Αρβανίτη έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 57 ετών.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής δεν ακολούθησε την εθνική ομάδα στην αναμέτρηση κόντρα στο Λουξεμβούργο για τον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς θέλησε να βρίσκεται δίπλα στη σύζυγο του.

Τόσο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός όσο και η Ομοσπονδία βόλεϊ εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για την οικογένεια Ανδρεόπουλου.

 

«Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας βόλεϊ:

“Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του διεθνή ακραίου Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει”.

 

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

“Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη  βαθιά του οδύνη  για το χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών  Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του  αθλητή του «τριφυλλιού» Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ολόκληρη η οικογένεια του Παναθηναϊκού  συμμετέχει στο βαρύ  πένθος και βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει”.