Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Στόχος μου το ατομικό ρεκόρ”

“Στόχος μου το ατομικό ρεκόρ”

Η Αναΐς Καραγιάννη ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 στη Μιραμάς της Γαλλίας, κάνοντας μια αρκετά απαιτητική προετοιμασία.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και θέλει να το επιβεβαιώσει πετυχαίνοντας ένα ατομικό ρεκόρ. Το welovesports επικοινώνησε με τη νεαρή πρωταθλήτρια, η οποία μίλησε για την προετοιμασία της, αλλά και για το… πειραχτήρι που λέγεται Ελισάβετ Πεσιρίδου.

“Η προετοιμασία πάει πολύ καλά ευτυχώς. Ο αρχικός μου στόχος είναι να πετύχω νέο ατομικό ρεκόρ και εν συνεχεία θα πάω… βλέποντας και κάνοντας! Δυστυχώς δεν ξέρω τον συναγωνισμό μου, όποτε δεν μπορώ να πω παραπάνω.  Θα δούμε μετά τα αποτελέσματα της προσπάθειας.”

Η Καραγιάννη είναι γνωστή για το χιούμορ της και τα πειράγματα της στην προπόνηση, ωστόσο υπάρχει μία αθλήτρια στην Team Σιώμου που την ξεπερνά. Ο λόγος για την πρωταθλήτρια μας στα υψηλά εμπόδια Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία αναρρώνει από τον τραυματισμό που είχε στο πόδι χωρίς αυτό να σημαίνει πως το χιούμορ της έχει ελαττωθεί!

“Στην αρχή πειράζαμε εμείς την Ελισάβετ που ερχόταν με την μπότα στην προπόνηση, ωστόσο τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το κλίμα έχει αντιστραφεί τελείως και είναι εκείνη που μας πειράζει στις προπονήσεις.”

Αναλυτικά η αποστολή της χώρας μας για τους Μεσογειακούς Αγώνες της Γαλλίας

Ανδρες

800 μ.: Θάνος Καλάκος (ΓΣ Γλυφάδας)
Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλής (ΓΣ Κηφισιάς)
Μήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)
Σφαιροβολία: Οδυσσέας Μουζενίδης (Κένταυρος Χαλκιδικής)

Γυναίκες

400 μ.: Βαρβάρα Γρίλλου (ΓΣ Αθλος Κερατσίνι)
60 μ. εμπ.: Αναΐς Καραγιάννη (ΓΣ Κηφισιάς)
Ύψος: Άλκηστις Βαγγέλη (Αθηναϊκός όμιλος Αθλητισμού)

Η φωτογραφία προέρχεται από το προσωπικό αρχείο της αθλήτριας