Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Δ.Ο.Ε. -Ε.Ο.Ε. Βούλα Πατουλίδου : “Ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα”

Βούλα Πατουλίδου : “Ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα”

Στην αθλήτρια που άλλαξε τον ρουν της  αθλητικής ιστορίας του τόπου μας απέδωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την ύψιστη διάκριση της στην μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε πριν λίγες μέρες.

Η Βούλα Πατουλίδου, η χρυσή Ολυμπιονίκης του 1992 στην Βαρκελώνη, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο. Η πρωταθλήτρια που ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό μας. Η  Βούλα, με ανάρτηση της πέρα από τις ευχαριστίες της, προχωράει και σε σκληρές αλήθειες.

Αναφέφει χαρακτηριστικά:

“Τιμή και ευγνωμοσύνη” από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε όσους εξύψωσαν την πατρίδα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) για την βράβευσή μου με το Ανώτατο Αριστείο “Δημήτριος Βικέλας”.

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές μπορούν και δημιουργούν θεσμούς. Διαφυλάττουν την αθλητική κληρονομιά της Ελλάδος. Πετυχαίνουν την αριστεία, τον πυλώνα της δημοκρατίας της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, με προσπάθεια και κόπο και φτάνουν στην κορυφή.

Αυτοί είναι οι αθλητές, αυτοί είναι οι Ολυμπιονίκες. Γεννηθήκαμε και ζούμε σε μια χώρα όπου η αριστεία έλαμψε και ενώ αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνίας μας και ο απόλυτος αυτοσκοπός, απαξιώνεται και δαιμονοποιείται. Ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Αυτός ο τόπος, οι αθλητές που επίσης βραβεύτηκαν στην εκδήλωση της ΕΟΕ, αξίζουν ένα πολύ μεγάλο μπράβο!