Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Επίσκεψη Σάκκαρη και Τσιτσιπά στην Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης (pics)

Επίσκεψη Σάκκαρη και Τσιτσιπά στην Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης (pics)

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς συναντήθηκαν ξανά στη Μελβούρνη και επισκέφτηκαν μαζί το οίκημα της Ελληνικής κοινότητας της πόλης.

Τους δύο κορυφαίους Έλληνες αθλητές του τένις, υποδέχθηκε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της κοινότητας, κύριος Βασίλης Παπαστεργιάδης. Εκείνος, αφού τους καλωσόρισε στην Ελληνική κοινότητα στη σύντομη ομιλία του, τους συνεχάρη για τις αποδόσεις τους στο άθλημα του τένις και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Αυστραλιανό Όπεν.

Επίσης το “παρών” έδωσε και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη, κύριος Δημήτρης Μιχαλόπουλος, ομογενειακοί παράγοντες και εκπρόσωποι του Τύπου.

Και οι δυο πρωταθλητές μας θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο φετινό Australian Open τα ξημερώματα της Δευτέρας, περίπου την ίδια ώρα, 04:00 με 05:00. Ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Matteo Berrettini και η Μαρία τη Jelena Ostapenko.

Από αριστερά: πρόξενος Δημήτρης Μιχαλόπουλος, Μαρία Σάκκαρη, Βασίλης Παπαστεργιάδης, Στέφανος Τσιτσιπάς, Πυρπυρής Μαρίνης και Σπύρος Παπαδόπουλος.