Αρχική ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ “Με θέληση και πείσμα στο δρόμο των διακρίσεων”

“Με θέληση και πείσμα στο δρόμο των διακρίσεων”

Η Εβελίνα Παπαζόγλου θέλει και το 2019 να είναι μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και όμορφες στιγμές, όπως ήταν και το 2018. Η νεαρή αθλήτρια μαζί με τη Ευαγγελία Πλατανιώτη πρόσφεραν στη χώρα μας σημαντικές διακρίσεις, κάτι που θέλουν να επαναλάβουν και φέτος.

Η «γοργόνα» του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, μίλησε στο welovesports για τους αγώνες της την εφετινή χρονιά, την εθνική ομάδα Γυναικών, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει μαζί με τη συναθλήτρια της, Ευαγγελία Πλατανιώτη.

“Το 2018 ήταν μία αρκετά δύσκολη χρονιά, όμως  το γενικό αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό και μας έδωσε τα εφόδια για την εφετινή χρονιά. Το 2019 ελπίζω να είναι γεμάτο επιτυχίες και όμορφες στιγμές. Οι αγώνες ξεκινάνε από τέλη Φεβρουαρίου, όπου θα λάβουμε μέρος σε παγκόσμια μίτινγκ στη Γαλλία, στην Ιαπωνία άλλα και στην Αλεξανδρούπολη όπου θα διεξαχθεί το 3ο hellas beetles cup το οποίο το διοργανώνει ο σύλλογος μου και έχει μπει από πέρυσι στο καλεντάρι της FINA.

Αρχές Μαρτίου έχουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής κατηγορίας (Γυναικών) όπου εκεί θα αγωνιστώ με τον σύλλογο μου, τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, όπου ελπίζουμε για μια ακόμη χρονιά να είμαστε οι Πρωταθλητές Ελλάδος. Σαν μεγάλο πρώτο ραντεβού έχουμε το Ευρωπαϊκό κύπελλο που θα γίνει στο Καζάν το Μάιο και έπειτα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κορέα τον Ιούλιο. Η ομάδα των γυναικών αποτελείται από καινούρια κορίτσια, τα οποία όμως είναι πολύ πρόθυμα και έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες. Είμαστε μια πολύ καινούρια ομάδα ωστόσο έχουμε θέληση και πείσμα”.

Η Εβελίνα Παπάζογλου μίλησε και για τους στόχους που έχουν βάλει με την συναθλήτρια της, Ευαγγελία Πλατανιώτη.

“Με την Ευαγγελία θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις θέσεις που έχουμε στην παγκόσμια κατάταξη και να βελτιωθούμε σε σχέση με το προηγούμενο Παγκόσμιο. Ο βασικός μας στόχος μας είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο το 2020. Ο δρόμος προς το Τόκιο έχει ξεκινήσει. Ελπίζω όλα να πάνε καλά”.