Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Το Σάββατο ο 3ος Πανελλήνιος αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας

Το Σάββατο ο 3ος Πανελλήνιος αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας

Με την συμμετοχή 500 και πλέον αθλητών αθλητριών και απλών πολιτών ηλικίας από 12 έως και 73 ετών διεξάγεται το προσεχές Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ.Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι ο 3οςΠανελλήνιος αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας που έχει καθιερωθεί στο διεθνές στερέωμα με την ονομασία Indoor rowing και διεξάγεται με τα γνωστά σε όλους μας κωπηλατοεργόμετρα .

Ο ξεχωριστός αγώνας που αγκαλιάστηκε θερμά από τον κόσμο της Κωπηλασίας και όχι μόνο, στα δυο πρώτα χρόνια της «ζωής» του θα   ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι  και θα περιλαμβάνει τις αποστάσεις 500 , 1000 και 2000 μέτρα καθώς και 500 μ για την κατηγορία των Special Olympics ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 6:30 το απόγευμα  .

Εκτός από την συγκεκριμένη κατηγορία στη φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνονται ακόμη αυτές των ΑΜΕΑ , Ανδρών-Γυναικών όλων των ηλικιών απόστασης 1000 μ. και 2000μ. , 23+ ετών Α-Γ από γυμναστήρια απόστασης 2000μ. , Ελαφρών βαρών Α-Γ απόστασης  2000μ. καθώς και σκυταλοδρομίες των 2 και 4 ατόμων από 15 ετών και πάνω σε αποστάσεις 500, 1000 και 2000 μέτρων. Επίσης θα υπάρχει και η ΟΠΕΝ κατηγορία για όσους θέλουν να αγωνιστούν χωρίς όρια ηλικίας.

Περισσότερα από 32 σωματεία δεκάδες γυμναστήρια από όλη την Αττική καθώς και πολλοί ιδιώτες έχουν δώσει το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού στο «Γ.Στεφανόπουλος» εκεί όπου και πέρυσι είχε διεξαχθεί ο αγώνας.

Ανάμεσά τους και πολλά μέλη των Εθνικών ομάδων παγκόσμιοι πρωταθλητές και πανελληνιονίκες που θα δώσουν μια ευκαιρία σε όσους πιστεύουν στον εαυτό τους να τους ανταγωνιστούν κωπηλατώντας δίπλα δίπλα σε ένα εικονικό αγώνα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον πραγματικό.

Φέτος πλην των ατομικών αγωνισμάτων με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι σκυταλοδρομίες αφού περισσότερες από 70 ομάδες των 2 και 4 ατόμων έχουν δηλώσει συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά αγωνίσματα.

Για όσους δεν βρίσκονται στο Λεκανοπέδιο και δε θα μπορέσουν να παρεβρεθούν για πρώτη φορά θα υπάρχει μετάδοση live stream μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ  τα κοινωνικά δίκτυα της Ομοσπονδίας και τον συνεργάτη της www.sportaltv.gr       

Το πρόγραμμα οι συμμετοχές και όλες οι πληροφορίες για τον 3οΠανελλήνιο Αγώνα Κωπηλασίας έχουν αναρτηθεί και μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.