Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ Η Βασιλεία Καραχάλιου στο βάθρο του παγκοσμίου κυπέλλου

Η Βασιλεία Καραχάλιου στο βάθρο του παγκοσμίου κυπέλλου

Η Βασιλεία Καραχάλιου για μία ακόμη φορά απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους ιστιοπλόους τους κόσμου. Η πρωταθλήτρια μας στα Laser Radial, παρόλο που δε ξεκίνησε καλά τους αγώνες στο παγκόσμιο κύπελλο στο Μαϊάμι, κατάφερε, στη συνέχεια, να ανακάμψει και να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Η νεαρή ιστιοπλόος μας, στην κούρσα μεταλλίων ήταν εκπληκτική τερμάτισε στην 5η θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο. Στην ίδια κατηγορία, η Αθανασία Φακίδη κατέκτησε την 12η θέση.

Στην κατηγορία 470, οι Τάκης ΜάντηςΠαύλος Καγιαλής ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο Μαϊάμι στην 18η θέση, ενώ οι Βασίλης ΠαπουτσόγλουΓιάννης Ορφανός στην 23η θέση. Στα 470 των γυναικών η Μαρία Μπόζη και η Ραφαηλίνα Κωναρίδου κατέλαβαν την 22η θέση.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Μαϊάμι με την 26η θέση. Εκτός της κούρσας των μεταλλίων έμεινε και ο Γιάννης Μιτάκης που ήρθε 12ος στα Finn.

Στα RSX, στους άνδρες ο Βύρων Κοκκαλάνης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με την 16η θέση και ο Λεωνίδας Τσορτανίδης, ενώ τις γυναίκες η Αγγελική Σκαρλάτου ήρθε 35η και η Ιωάννα Σίρτη 41η.