Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Κουταβάς: “Στόχος η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Κουταβάς: “Στόχος η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Ο Απόστολος Κουταβάς προετοιμάζεται, ενόψει της συμμετοχής του στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στο τραμπολίνο που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ο πρωταθλητής μας μαζί με τη συναθλήτρια του Λίλα Κασάπογλου θα είναι οι εκπρόσωποι της χώρας μας στη διοργάνωση και έχουν ως μόνο στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Ο 25χρονος μίλησε στο welovesports για την επικείμενη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους γενικότερους στόχους του.

“Φεύγουμε την επόμενη εβδομάδα για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που είναι αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα ακολουθήσουν άλλα πέντε Κύπελλα μέσα στη χρονιά, συν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι σε κάθε αγώνα να ξεπερνάω την προηγούμενη επίδοση μου, ώστε στο τέλος της χρονιάς το σύνολο των επιδόσεων που θα έχω να μου επιτρέψουν να προκριθώ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο! Μαζί μ’ εμένα στη διοργάνωση θα λάβει μέρος και η Λίλα Κασάπογλου, η οποία… στοχεύει κι εκείνη στην πρόκριση στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.”