Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Κέρδισα το στοίχημα με την Γκούσιν”

“Κέρδισα το στοίχημα με την Γκούσιν”

Η Ιωάννα Σιώμου είδε εχθές το βράδυ την εκπληκτική Τατιάνα Γκούσιν να… πετάει στην κορυφή του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, ενώ παράλληλα η πρωταθλήτρια του ύψους “έπιασε” το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα. Η προπονήτρια στο βάθρο του ίδιου αγωνίσματος είχε και την ανερχόμενη Αθηνά Ρέτζιου.

Η Σιώμου μετά την απίστευτη ημέρα που είχε η Γκούσιν ήταν ανακουφισμένη, μιας και είδε τους κόπους της ν’ ανταμείβονται και την αθλήτρια της να επιστρέφει και πάλι στο κορυφαίο επίπεδο. Το welovesports μίλησε με την προπονήτρια του ΓΣ Κηφισιάς, η οποία αναφέρθηκε τόσο στην Γκούσιν, όσο και στη Ρέτζιου.

“Το μεγάλο μου στοίχημα ήταν η Τατιάνα, γιατί γύρισε από την Αμερική με τους τραυματισμούς. Το στοίχημα ήταν να περάσουν οι τραυματισμοί που δεν ήταν δικό μου θέμα, αλλά ήταν και δικό μου θέμα να περάσουν οι τραυματισμοί. Δουλέψαμε πολύ και σωστά όπως φαίνεται και είμαστε στο σωστό δρόμο από όσα βλέπω από τα αποτελέσματα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό πραγματικά, γιατί ήταν και το μεγάλο μου στοίχημα. Η Γκούσιν την Τετάρτη έχει ένα μίτινγκ στην Ιρλανδία και στόχος είναι να σταθεροποιηθεί σε άλματα στα 1.94μ. για να μπορούμε να “κυνηγήσουμε” κάτι καλύτερο το καλοκαίρι. Πλέον βλέπουμε ότι αν έχουμε την ψυχολογία και πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση μπορεί να έρθει και το 1.96μ. Η Γκούσιν είναι ένα παιδί παθιασμένο που τα… δίνει όλα σε κάθε αγώνα και ξεπερνάει πάντα τον εαυτό της.”

Η… αθόρυβη εργάτρια του του συλλόγου των Βορείων Προαστίων αναφέρθηκε και στην Αθηνά Ρέτζιου, η οποία ήταν στην τρίτη θέση του ύψους με άλμα στα 1.78μ. “Η Αθηνά έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια από μονή της να συνέλθει από τον τραυματισμό της και το χειρουργείο που είχε. Έχει πολλά να δώσει ακόμα, είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά ακόμα ο φόβος της δεν έχει εξαλειφθεί. Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό και θα κάνει πολλά πράγματα το καλοκαίρι την πιστεύω πολύ”.