Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Πάμε για τέσσερα μετάλλια στη Γλασκόβη”

“Πάμε για τέσσερα μετάλλια στη Γλασκόβη”

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Κουτσιώρας ήταν “παρών” και τις δύο ημέρες του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μεταξύ άλλων τόνισε πως η Πολιτεία πρέπει να στηρίξει τον στίβο, ώστε να βρει “σπίτι” για τους αγώνες.

Το welovesports μίλησε με τον τεχνικό μας, ο οποίος δήλωσε: “Είχε έρθει αρκετός κόσμος και τις δύο ημέρες και αυτό δείχνει ότι γίνεται σωστή δουλειά. Η Πολιτεία πρέπει να μας στηρίξει γιατί είναι η δεύτερη χρονιά που βρισκόμαστε εδώ. Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν έχουμε στάδιο. Το αποτέλεσμα των αγώνων είναι πολύ καλό και ευελπιστούμε πως θα έχουμε αρκετά παιδιά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Γλασκόβη. Δε θέλω να κάνω προβλέψεις, αλλά πιστεύω πως τουλάχιστον τέσσερις αθλητές – αθλήτριες μας θα κατακτήσουν μετάλλια. Ευελπιστούμε πως θα είναι έτοιμη για την Σκωτία η Βούλα Παπαχρήστου, ενώ με την περίπτωση της Μαρίας Μπελιμπασάκη σταθήκαμε αρκετά άτυχοι.”

Όσον αφορά τις προκρίσεις για τη Γλασκόβη ο κ. Κουτσιώρας τόνισε: “Έχουμε πιστεύω ακόμα πέντε όρια που θα πιάσουν οι αθλητές μας. Θεωρώ πως αργά ή γρήγορα οι Σκαρβέλης, Ζώτος, Δημητράκης, Κοτίτσας και Τσιάμης θα βρεθούν στη μεγαλύτερη διοργάνωση του χειμώνα και θα μας ενισχύσουν ακόμα περισσότερο.