Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Ήθελα να γελάσω, να κλάψω, να φωνάξω”

“Ήθελα να γελάσω, να κλάψω, να φωνάξω”

Η Έλεν Κλαούντια Πόλακ πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η πρωταθλήτρια μας πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4.50μ. και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η νεαρή αθλήτρια μίλησε στο welovesports για τα συναισθήματα που ένιωσε μετά το άλμα, που της έδωσε το… εισιτήριο για τη Γλασκόβη.

“Είμαι πολύ χαρούμενη. Έφυγε ένα τεράστιο βάρος από μέσα μου, γιατί δεν έχουν μείνει πολλοί αγώνες και ήθελα πολύ να πάω στην Γλασκόβη. Μετά το άλμα τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα. Ήθελα να γελάσω, να κλάψω, να φωνάξω.”

Η άλτρια του Μανώλη Καραγιάννη μίλησε και για τους στόχους της τόσο για το Βαλκανικό, όσο και για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

“Στο βαλκανικό θα προσπαθήσω να κάνω ένα καλό άλμα και να πιάσω το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στη Ντόχα. Στη Γλασκόβη το επίπεδο θα είναι πιο υψηλό και οι αθλήτριες εκεί θα με βοηθήσουν να κάνω ένα καλό άλμα. Ο βασικός μου στόχος είναι να περάσω στον τελικό και να κάνω έγκυρο άλμα εκεί.”

Για την επίδοση της νεαρής άλτριας μίλησε και ο προπονητής της, Μανώλης Καραγιάννης.

“Μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Μπορούσε να περάσει και τα 4.56μ, άλλα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και δεν τα κατάφερε. Είναι πολύ καλά και το έχει αυτό το ύψος. Στη Γλασκόβη αρχικώς στόχος μας είναι να περάσει στον τελικό και στη συνέχεια να κάνει ένα καλό άλμα εκεί.”