Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ LIFESTYLE Η Χατζηλιάδου έφερε γούρι στον ΠΑΟΚ

Η Χατζηλιάδου έφερε γούρι στον ΠΑΟΚ

Είναι από την Κατερίνη και φανατική φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε, η Έλενα Χατζηλιάδου, όποτε της το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, πηγαίνει στην Τούμπα να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ομάδα. Το ίδιο έκανε και χθες (10/2) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η παρουσία της ήταν γούρικη για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης καθώς νίκησε με 3-1.

Η όμορφη καρατέκα σπουδάζει ιατρική στη Θεσσαλονίκη, και φυσικά δε μπορούσε να απουσιάσει από αυτόν τον αγώνα. Μαζί με τον πατέρα και προπονητή της, Μάξιμο, και έναν συναθλητή της,τον Ηλία Μουταφτσή παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τις θέσεις των επισήμων. Ο Ηλίας Μουταφτσής, με καταγωγή από τις Σέρρες, είναι ένας από τους καλύτερους νέους Έλληνες αθλητές του καράτε, με αξιόλογα πλασαρίσματα σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις (5ος στο παγκόσμιο κλπ.).

Για την Έλενα οι στιγμές στην Τούμπα ήταν από τις ελάχιστες που αφιέρωσε στον εαυτό της διότι μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο ελεύθερος χρόνος της είναι αυστηρά περιορισμένος. Αυτή την εβδομάδα θα μεταβεί στο Ντουμπάι προκειμένου να πάρει μέρος σε διοργάνωση που δίνει βαθμούς για τους Ολυμπιακούς. Η πρωταθλήτριά μας βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ και στην 3η για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης πρέπει μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πρόκρισης να παίρνει μέρος και να διακρίνεται σε αγώνες ανά τον κόσμο.