Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Θα προσπαθήσω πολύ για να είμαι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα”

“Θα προσπαθήσω πολύ για να είμαι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα”

Ο Γιώργος Τζατζιμάκης σ’ έναν ακόμη αγώνα ήταν εκπληκτικός, καθώς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ βάδην. Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ήταν στην πρώτη θέση, ωστόσο το επίτευγμα του νεαρού δρομέα είναι εξαιρετικό και δε θεωρείται άδικα ο διάδοχος του Παπαμιχαήλ.

Ο Γιώργος Τζατζιμάκης μετά τον αγώνα του μίλησε στο welovesports, όπου αναφέρθηκε στην επίδοση του, στους αγώνες του, αλλά και την προετοιμασία που θα κάνει.

“Είμαι ευχαριστημένος από την επίδοσή μου. Περίμενα να κάνω λίγο χειρότερο χρόνο από αυτόν που έκανα. Υπολόγιζα 20:20.0 ή 20:30.0 όχι 20 ακριβώς. Θα μπορούσα να “κυνηγήσω” το Πανελλήνιο ρεκόρ νέων αν δεν έφευγα τόσο αργά.”

“Επόμενος αγώνας είναι τέλη Μαρτίου και είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων στα Μέγαρα. Θα προσπαθήσω πολύ για να είμαι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Προσπαθώ να συνδυάσω και τη σχολή και τους αγώνες και ευελπιστώ πως θα μπορέσω ν’ αντέξω σε αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα.”

Από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 4 Μαρτίου ο Γιώργος Τζατζιμάκης θα κάνει προετοιμασία στην Κύπρο, μαζί με την Κυριακή Φιλτισάκου.