Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Να δείξω τις πραγματικές ικανότητές μου” (pic)

“Να δείξω τις πραγματικές ικανότητές μου” (pic)

Η Αναΐς Καραγιάννη του ΓΣ Κηφισιάς ήταν η μεγάλη νικήτρια των 60μ. εμπ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σαββατοκύριακο (9-10/2).

Η νεαρή σπρίντερ με 8.54 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος, ωστόσο υπήρχαν αρκετά παράπονα από τη μεριά της προς τους ιθύνοντες του αγώνα. Συγκεκριμένα η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα της, αλλά δεν άκουσε ότι δόθηκε ανάκληση στην πρώτη εκκίνηση, με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι και το τέταρτο εμπόδιο. Ο χρόνος που δόθηκε σε όλες τις συμμετέχουσες του τελικού για να ξεκουραστούν ήταν δύο λεπτά. Οι περισσότερες δεν πρόλαβαν να ηρεμήσουν αρκετά, κάτι που δεν τους επέτρεψε να κάνουν το χρόνο που ήθελαν.

Το welovesports μίλησε με την πρωταθλήτρια, η οποία ήταν αρκετά στεναχωρημένη για το αποτέλεσμα της κούρσας. “Δεν άκουσα την ανάκληση και έφτασα μέχρι το τέταρτο εμπόδιο. Όταν γύρισα στην εκκίνηση ανακοινώθηκε πως είχαμε μόνο δύο λεπτά για να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε. Αυτό με απέτρεψε από το να κάνω το χρόνο που ήθελα και να δείξω τις πραγματικές ικανότητές μου. Είμαι χαρούμενη για την πρώτη θέση, ωστόσο χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να κάνω έναν πολύ καλό χρόνο και να μπορέσω να πάρω μεγαλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας των αγώνων.

Μετά την απονομή των μεταλλίων, ο πρωταθλητής Ελλάδος και Ευρώπης στο άλμα εις μήκος Μίλτος Τεντόγλου αποφάσισε να… πειράξει την Καραγιάννη με τους δυο τους να ποζάρουν χαμογελαστοί για τον φακό του welovesports.