Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Τρίτη στη Βουλγαρία η Κουτσογεωργοπούλου

Τρίτη στη Βουλγαρία η Κουτσογεωργοπούλου

Η Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου… στο τουρνουά Strandja στη Σόφια της Βουλγαρίας, το οποίο είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου και δεν είναι τυχαίο πως αρκετά μεγάλα ονόματα βρίσκονται εκεί, κατέκτησε την τρίτη θέση.

Η χώρα μας δεν έχει ανδρική εκπροσώπηση κάτι που δείχνει πως η ελληνική πυγμαχία ή βρίσκεται σε φθίνουσα κατάσταση ή οι αρμόδιοι δεν στηρίζουν το άθλημα όσο πρέπει.

Η πυγμάχος της Εθνικής μας Ομάδας κατέκτησε την τρίτη θέση ύστερα από μια εβδομάδα σκληρών αναμετρήσεων στο Παγκόσμιο τουρνουά Stranjda της Βουλγαρίας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Κουτσογεωργοπούλου ανεβαίνει στο βάθρο του Strandja και δείχνει την καλή της κατάσταση στον δρόμο των Ευρωπαϊκών Αγώνων Αθλημάτων (Europian Games 2019) στο Μινσκ της Λευκορωσίας τον Ιούνιο, για την οποία έχει κερδίσει την πρόκριση

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας η πρωταθλήτρια μας αγωνίστηκε στον ημιτελικό των 51κ., όπου αντιμετώπισε την Φιλιπινέζα Μάγκνο Άιρις. Η πυγμάχος του Νίκου Δροσόπουλου παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε δεν μπόρεσε να επικρατήσει της αντιπάλου της και ηττήθη με 4-1 στους κριτές.

  • Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας πυγμαχίας. Σε ό,τι αφορά την ψήφιση του απολογισμού της διοίκησης, αυτός πέρασε με 14 από τα 26 σωματεία να ψηφίζουν “ναι”. Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν επετράπη στον πρόεδρο της Αναγέννησης ΠυγμαχίαςΧάρη Μαριόλη να πάρει μέρος στις διεργασίες, με το σκεπτικό ότι δεν είχε σταλεί η εκπροσώπησή του(…).