Αρχική ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΩΡΛ ΕΛΕΓΧΟΣ στο Άργος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΩΡΛ ΕΛΕΓΧΟΣ στο Άργος

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η πρωτοβουλία του Δήμου Άργους Μυκηνών και της ΚΕΔΑΜ που σε συνεργασία με την Ωτορυνολαρυγγολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “η Ελπίς” συνδιοργάνωσαν ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΩΡΛ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος.

Συντονιστής της εξαιρετικά πετυχημένης δράσης ήταν ο Διευθυντής της Ωτορυνολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “η Ελπίς”  κ. Δημήτρης Νταβίλης ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους επιστήμονες κ΄νουν προληπτικό έλεγχο σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επειδή όμως η προσέλευση ήταν μεγάλη εντός του Μαρτίου αυτή την φορά όμως στη Ν.Κίο θα πραγματοποιηθεί ο προληπτικός έλεγχος.

Την πρωτοβουλία του Δημήτρη Νταβίλη εξήρε ο Δήμαρχος ‘Αργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος ο οποίος είπε πως “ο Δημήτρης Νταβίλης κοσμεί και τον ιατρικό κόσμο αλλά και κάνει τους συντοπίτες του να αισθάνονται υπερήφανοι γι αυτόν.”

Ο στόχος από τα αποτελέσματα του Δωρεάν ΩΡΛ Προληπτικού Ελέγχου που πραγματοποιήθηκε είναι η αισθητή βελτίωση της νοσηρότητας και των συμπτωμάτων των αλλεργιών, στο μέλλον.