Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ «Ναυμαχία» για την πρωτιά στα 49αρια

«Ναυμαχία» για την πρωτιά στα 49αρια

Χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκαν οι αγώνες για την πρόκριση των εθνικών ομάδων σε RSX και στα 49άρια. Τα φαβορί συνέχισαν να βρίσκονται επικεφαλής στους στόλους τους. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν αύριο. Μεγάλη… μάχη για την πρωτιά γίνεται στα 49er.

Στα RSX, στην ολυμπιακή κατηγορία, ο Βύρων Κοκκαλάνης ήταν και σήμερα πρωταγωνιστής με άξιο αντίπαλο τον νεαρό Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη, ο οποίος βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση. Έχουν διεξαχθεί οκτώ κούρσες.

Στα RSX με πανί 8,5 ο Λεωνίδας Τσορτανίδης μπορεί να ήρθε δεύτερος στην 8η κούρσα αλλά αυτό δεν του στοίχισε την πρώτη θέση διότι σε όλες τις προηγούμενες ήταν πρωταγωνιστής. Δεύτερος είναι ο Χαράλαμπος Κόγιας. Στον ίδιο στόλο βρίσκονται και οι γυναίκες όπου η νεαρή Κατερίνα Δίβαρη προηγείται της έμπειρης Αγγελική Σκαρλάτου. Η Κατερίνα είναι πρώτη στις γυναίκες και 4η στο μικτό.

Στα 49άρια και ύστερα από οκτώ κούρσες στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Παναγιώτης Καμπουρίδης – Στέλιος Νούτσος, οι οποίοι ισοβαθμούν με τους Στέλιο Σωτηρίου – Αλφόνσο Παναγιωτίδη. Κάθε πλήρωμα έχει από 10 βαθμούς.

Οι διοργανώσεις είναι σε εξέλιξη.