Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗ Για διακρίσεις στο Μπακού οι πρωταθλητές μας

Για διακρίσεις στο Μπακού οι πρωταθλητές μας

Η ενόργανη γυμναστική… κινείται στους ρυθμούς του πρώτου για το 2019 και τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκονται και επτά πρωταθλητές μας, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να φέρουν διακρίσεις στη χώρα μας, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει σε έναν μήνα στο Στσέτσιν της Πολωνίας (10-14 Απριλίου).

Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο), Αντώνης Τανταλίδης (έδαφος, πλάγιος ίππος), Γιώργος Χατζηευσταθίου (πλάγιος ίππος) και Χριστόφορος Κωνσταντινίδης (έδαφος) απαρτίζουν την ανδρική αποστολή για την Ελλάδα.

Στις γυναίκες τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι Ιωάννα Ξουλόγη (δοκός ισορροπίας, έδαφος), Αργυρώ Αφράτη (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί, έδαφος) και η μόλις 16 ετών και ανερχόμενη Ελβίρα Κατσάλη (ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας).

Στις συμμετοχές ξεχωρίζει και αυτή του σπουδαίου Λι Τσι Κάι από την Κινεζική Ταϊπέι, ο οποίος στοχεύει σε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο και ευελπιστεί να γίνει ο πρώτος από τη χώρα του που θα κατακτήσει χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.