Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Εφικτά τα όρια για Μπελιμπασάκη και Καραλή

Εφικτά τα όρια για Μπελιμπασάκη και Καραλή

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (IAAF) ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τα όρια για τη συμμετοχή των αθλητών και των αθλητριών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020. Τα όρια είναι αρκετά υψηλά, ωστόσο οι πρωταθλητές μας πιστεύουν ότι είναι εφικτά.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη και ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησαν στο welovesports για τα όρια συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, ενώ τόνισαν πως είναι αρκετά εφικτά.

Η κορυφαία αθλήτρια των 400μ. στη χώρα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για να μπορέσει να είναι έτοιμη και άκρως ανταγωνιστική σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του 2020.

“Το όριο (51.35) είναι αρκετά εφικτό. Θα τρέξω στα 400μ. με βασικό στόχο τη διάκριση. Με τον προπονητή μου, Κώστα Ηλία, συνεχίζουμε την προετοιμασία και θα δώσουμε μεγάλη έμφαση για να μπορέσω να είμαι πανέτοιμη για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του 2020 με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο”, δήλωσε η πρωταθλήτρια μας.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος έλειψε για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω ενός τραυματισμού, επανήλθε και είναι έτοιμος για… μεγάλα πράγματα. Ο “Μανόλο” μετά την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβο της Γλασκώβης, προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον ανοιχτό στίβο.

Ο πρωταθλητής μας, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του, πιστεύει ότι το όριο (5,80μ.) είναι εφικτό.

“Τα όρια είναι υψηλά άλλα εφικτά και για τους άντρες και για τις γυναίκες. Όλοι οι Έλληνες είμαστε σε υψηλό επίπεδο στο άθλημα μας, οπότε νομίζω πως δε θα είναι ανησυχητικό αυτό το ύψος.”