Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Με επετειακό χρωματισμό η Ferrari στην Αυστραλία (pics)

Με επετειακό χρωματισμό η Ferrari στην Αυστραλία (pics)

Η Ferrari ανακοίνωσε το livery που θα έχει η SF90 στο Grand Prix στην πίστα του Albert Park, στη Μελβούρνη. Πιο συγκεκριμένα το μονοθέσιο της δε θα έχει τα αυτοκόλλητα του “Mission Winnow” που είχε μέχρι πρότινος.

Η αλλαγή αυτή έχει να κάνει με τη νομοθεσία της Αυστραλίας, όσο αφορά τη διαφήμιση προϊόντων καπνού. Συγκεκριμένα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι φορείς δημόσιας υγείας στην Αυστραλία επιβεβαίωσαν τον περασμένο μήνα ότι εξετάζουν τη νομιμότητα της διαφημιστικής καμπάνιας της Philip Morris International στη Ιταλική ομάδα.

Η Ferrari δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως θα παρουσιάσει μια έκπληξη για τους οπαδούς της. Η Ιταλική ομάδα αντί για το σήμα της “Mission Winnow” θα έχει τα λογότυπα των 90 χρόνων από την ίδρυση της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην εμπρός και πίσω αεροτομή, στο κάλυμμα του κινητήρα και σε όλα τα μέρη της SF90.

“Ο αγώνας στη Μελβούρνη αντιπροσωπεύει την έναρξη των εορτασμών για την ειδική αυτή επέτειο, η οποία θα διαρκέσει όλη τη διάρκεια της σεζόν της Formula 1 και θα παρουσιαστεί και στις άλλες αγωνιστικές δραστηριότητες της εταιρείας Prancing Horse. Οι οδηγοί μας και μερικοί από το προσωπικό της ομάδας μας θα φέρουν το λογότυπο για τα 90 χρόνια της Scuderia”, δήλωσε η Ferrari σε ανακοίνωση της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το λογότυπο “Mission Winnow” θα κάνει την εμφάνιση του ξανά στο Grand Prix του Μπαχρέϊν, το τριήμερο 29 με 31 Μαρτίου.