Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗ “Η βαθμολογία είναι πάνω από το όριο που έχουμε θέσει!”

“Η βαθμολογία είναι πάνω από το όριο που έχουμε θέσει!”

Ο Νίκος Ηλιόπουλος με την εξαιρετική του εμφάνιση στην πρώτη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής στο Μπακού κατάφερε να περάσει στον τελικό του δίζυγου.

Ο πρωταθλητής από την Πάτρα συγκέντρωσε συνολικά 14.200β. και προκρίθηκε ως έβδομος. Ξεχωριστό σημείο αναφοράς στη σημερινή του εμφάνιση είναι μόλις οι 1,20 βαθμοί μείωσης που δέχθηκε, και ήταν ο μοναδικός από τους αγωνιζόμενους που δέχτηκε τόσο μικρή μείωση.

Ο εκ των ιδρυτών της WOGG (World Outdoor Gymnastica Gala) μίλησε στο welovesports για την εμφάνισή του, αλλά και τους στόχους του.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Η βαθμολογία 14.200β. είναι πάνω από το όριο που έχουμε θέσει με τον προπονητή μου κ. Ράφτη για το σύνθετο που χρειάζομαι για την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στο Τόκιο. Είμαι ενθουσιασμένος γιατί οι μειώσεις μου ήταν μόνο 1,20 που σημαίνει ότι η σύνθεση του προγράμματος είναι ιδανική για τους στόχους μας. Στο τελικό ενδέχεται να αυξήσω λίγο την αξία του προγράμματος και να προσπαθήσω να μειώσω ακόμα περισσότερο τα λάθη. Στόχος μου είναι να πλασαριστώ ανάμεσα στους πέντε καλύτερους.”