Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Με προσομοιωτή, αξίας χιλιάδων ευρώ, ο Λάντο Νόρις (pics & vid)

Με προσομοιωτή, αξίας χιλιάδων ευρώ, ο Λάντο Νόρις (pics & vid)

ΟΛάντο Νόρις ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα στην καριέρα του στη Formula 1, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη πίστα του Albert Park στη Μελβούρνη. Ο Βρετανός οδηγός της McLaren είναι όπως όλοι οι συνομήλικοί του: λατρεύει τα videogames. Και πριν κατακτήσει τις πραγματικές πίστες προσπαθεί να τις μάθει και να τις κατακτήσει μέσα από αυτά.

Ο 19χρονος οδηγός έχει στο νέο του διαμέρισμα, στο Γκίλφορντ της Μεγάλης Βρετανίας, το δικό του προσομοιωτή για να μάθει καλύτερα τις πίστες, στις όποιες θα βρεθεί με τη McLaren στο φετινό πρωτάθλημα της F1.

Ο Νόρις διαθέτει δύο προσομοιωτές της “Pro-Sim Evolution“, οι οποίοι κοστίζουν κοντά στις 30.000 λίρες ο καθένας (σ.σ. 35 χιλιάδες ευρώ με βάση την ισοτιμία), τους οποίους έχει εγκαταστήσει στο σαλόνι του, έτσι ώστε να μπορέσει να μάθει τα σικέιν και τις στροφές, στις πίστες που ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει οδηγήσει.

“Έχω τρέξει με το προσομοιωτή περίπου 600 γύρους. Έχω μια αξιοπρεπή κατανόηση και έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου μπορώ να κάνω πολλά πράγματα στον προσομοιωτή. Αλλά πάντα όλα αλλάζουν όταν φτάνεις σε μια πίστα και οδηγείς κάτι πραγματικό για πρώτη φορά”, είπε στις δηλώσεις του ο Νόρις.

Video credits: Autosport Youtube channel