Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Τα Τρίκαλα τίμησαν τον “δικό τους” πρωταθλητή Κώστα Ζήκο

Τα Τρίκαλα τίμησαν τον “δικό τους” πρωταθλητή Κώστα Ζήκο

 

 

 

Μια τόσο μεγάλη διάκριση, όπως αυτή του τρικαλινού Κώστα Ζήκου στο πρόσφατο πρωτάθλημα στίβου κλειστού χώρου της Γλασκώβης, οφείλει να αποτελεί παράδειγμα. Οπότε ο Δήμαρχος Τρικκαίων τίμησε τον πρωταθλητή, επισημαίνοντας τη σημασία τέτοιων διακρίσεων για όλους τους νέους και όλες τις νέες που ήδη ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό.

Ο Κώστας Ζήκος με την πέμπτη θέση στα 60 μ. ανδρών στο κορυφαίο ραντεβού του χειμώνα στο Στίβο μαζί με τον προπονητή του Ευάγγελο Κατσιάβα, επισκέφθηκε τον Δημήτρη Παπαστεργίου, δεχόμενος τιμητική πλακέτα και έπαινο. Οι ερωτήσεις, φυσικά, αφορούσαν σε ζητήματα προετοιμασίας και ψυχολογίας, ειδικά για την κρίσιμη στιγμή της κούρσας της σχεδόν μηδενικής ανάσας.

Κι ενώ η συνάντηση φαινόταν να ολοκληρώνεται, ο κ. Παπαστεργίου έκανε το… ντεμαράζ και ζήτησε από τον παριστάμενο αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Αναστασίου:

  1. Επίσπευση των διαδικασιών για νέο ταρτάν
  2. Επίσπευση διαδικασιών για ανακατασκευή χώρων υποδομής κάτω από τις κερκίδες του Σταδίου
  3. Άμεση έναρξη της διαδικασίας για ολοκλήρωση θέρμανσης της αίθουσας Τσιάντα με φυσικό αέριο

Ειδικά για τα δύο πρώτα έργα, τα χρήματα υπάρχουν, ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 300.000 και θα δοθούν από το ΠΕΔ της περιφέρειας Θεσσαλίας.
Με τον τρόπο αυτόν, ολοκληρώνεται η βούληση του Δήμου Τρικκαίων, να αλλάξει την εικόνα του Σταδίου και να βοηθηθούν οι αθλητές, ειδικά όσοι έχουν απαιτητικές προπονήσεις και εκπροσωπούν τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες.