Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Θα προσπαθήσω να είμαι 100% έτοιμος στο Monte Carlo” (vid)

“Θα προσπαθήσω να είμαι 100% έτοιμος στο Monte Carlo” (vid)

Ο Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του από το Indian Wells λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι, τόνισε στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου ότι θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χωμάτινης σεζόν, στο Monte Carlo.

“Βγήκα για ζέσταμα και ένιωσα ότι το γόνατό μου δεν είναι σε καλή κατάσταση για να μπορέσω να αγωνιστώ στο επίπεδο που απαιτούσε ένας ημιτελικός. Στεναχωριέμαι που αποσύρομαι από ένα τουρνουά που λατρεύω και έχω φτάσει στα ημιτελικά. Θα προσπαθήσω να είμαι 100% έτοιμος για το επόμενο τουρνουά, που θα είναι στο Monte-Carlo”, είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τενίστας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι οι σκληρές επιφάνειες ταλαιπωρούν περισσότερο το σώμα του, που έχει υποστεί πάρα πολλούς τραυματισμούς όλα αυτά τα χρόνια, ο Ναδάλ δε σκέφτεται να αλλάξει τους στόχους του και να αποφύγει τις συγκεκριμένες επιφάνειες.

“Είμαι παίκτης του τένις και αυτό σημαίνει πως πρέπει να αγωνίζομαι σε όλες τις επιφάνειες. Και αυτός είναι ο στόχος μου. Πρέπει να προσαρμόσω το πρόγραμμά μου σε μια νέα κατάσταση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα παίξω στα hard courts”, δήλωσε.