Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Στην Alfa Romeo ο Χουάν Μανουέλ Κορέα (pics)

Στην Alfa Romeo ο Χουάν Μανουέλ Κορέα (pics)

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χουάν Μανουέλ Κορέα στο έμψυχο δυναμικό της Ιταλικής ομάδας. Ο 19χρονος οδηγός θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Formula 2, με τα χρώματα της Charouz Sauber Junior team. Επίσης θα έχει το ρόλο του δοκιμαστή της ομάδας μαζί την Τατιάνα Καλντερόν.

“To να είσαι μέρος μιας τόσο ιστορικής ομάδας και μάρκας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικότερα στη Formula 1, είναι ένα προνόμιο για κάθε οδηγό. Θα κάνω τα πάντα για να επιτύχω την ευκαιρία που μου δόθηκε και θέλω να ευχαριστήσω τον Φρέντερικ Βασέρ και ολόκληρη την ομάδα της Alfa Romeo που με απέκτησε. Είμαι ενθουσιασμένος για ό,τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον”, είπε ο Κορέα.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Χουάν Μανουέλ Κορέα είναι μέλος της Alfa Romeo. Ο Χουάν Μανουέλ θα αναλάβει μια νέα πρόκληση με την ομάδα μας ως δοκιμαστής και προσβλέπουμε στην περαιτέρω προώθηση των δεξιοτήτων του για να υποστηρίξουμε την πρόοδο του ως οδηγό αγώνα”, δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Alfa Romeo, Φρέντερικ Βασέρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Fresh news! 🔥Juan Manuel Correa takes a next step and joins Alfa Romeo Racing as Development Driver 🙌🏻 • #AlfaRomeoRacing #GetCloser #SauberJuniorTeam @juanmanuelcorrea_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alfa Romeo Racing (@sauberf1team) στις