Αρχική ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Πιθανή μετακίνηση Κβίατ στη Red Bull

Πιθανή μετακίνηση Κβίατ στη Red Bull

ΟΡώσος οδηγός αγώνων, Μιχαΐλ Αλέσιν πιστεύει πως ο Ντανιίλ Κβίατ θα αντικαταστήσει στη Red Bull τον Πιέρ Γκασλί, σε περίπτωση που ο Γάλλος οδηγός δε σημειώσει πρόοδο στους επόμενους αγώνες.

Ο Κβίατ τερμάτισε στη δέκατη θέση στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας και κράτησε πίσω του για 20 γύρους τον Πιέρ Γκασλί. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, τα στελέχη της Αυστριακής ομάδας εξετάζουν τη περίπτωση ανταλλαγής των δυο οδηγών. Όλα όμως θα κριθούν στα επόμενα δυο Γκραν Πρι σε Μπαχρέϊν και Κίνα.

Μιλώντας στο Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων “Sportbox”, ο Αλέσιν δήλωσε: “Ήταν πολύ καλό που είδαμε τον Ντανιίλ να δείχνει τον χαρακτήρα του και δεν επέτρεψε στον Γκασλί να τον προσπεράσει. Είναι δύσκολο να γνωρίζω γιατί ο Πιέρ οδήγησε τόσο απροσδόκητα, αλλά αν ο Κβίατ συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα, μπορούμε όλοι να έχουμε την ελπίδα ότι θα… μετακομίσει σύντομα στη Red Bull. Καταλαβαίνω ότι τέτοιες σκέψεις μπορεί να είναι πρόωρες, αλλά για εμένα αυτή η κατάσταση είναι βεβαίως, θετική.”

“Δε νομίζω πως τέτοιες θέσεις θα είναι πολύ καλύτερες από το αποτέλεσμα στο Albert Park. Ακόμα η Toro Rosso δεν είναι ομάδα επιπέδου Ferrari, αλλά με τις σωστές αναβαθμίσεις και χωρίς τεχνικά προβλήματα, η ομάδα θα αγωνιστεί, με στόχο την παρουσία της στην πρώτη δεκάδα”, δήλωσε ο Ρώσος οδηγός σχετικά με το πρώτο Γκραν Πρι της σεζόν.

Πηγή: planetf1.com