Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Στη Βοσνία η Εβελίνα Μαυρομμάτη

Στη Βοσνία η Εβελίνα Μαυρομμάτη

Με προορισμό τη Βοσνία θα ταξιδέψει η Εβελίνα Μαυρομμάτη, η οποία θα λάβει μέρος στο 2ο Euro Cup-International tournament Elite Women που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Μπιέλινα από την Πέμπτη 28 Μαρτίου έως την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Η πρωταθλήτρια μας στην κατηγορία 60 kg και ο προπονητής της, Μάριος Καπερώνης, θα αναχωρήσουν την Τετάρτη (27/3) για τη Βοσνία.

Η νεαρή αθλήτρια του Α.Σ ΑΜΥΝΑ Πατρών θα λάβει μέρος σε ένα ακόμη δυνατό τουρνουά, με σκοπό να είναι έτοιμη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούνιο.

“Φεύγουμε την Τετάρτη για τη Βοσνία για το 2ο Euro Cup-International tournament Elite Women το οποίο είναι 28 με 31 Μαρτίου. Είναι ένα διεθνές τουρνουά στα πλαίσια της προετοιμασίας μου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να συμμετέχουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα διεθνή τουρνουά για να αποκτήσουμε εμπειρίες, καθώς το επίπεδο στο εξωτερικό είναι αρκετά υψηλό. Επιπλέον προσπαθούμε να αποκτήσουμε περισσότερες διακρίσεις και υψηλότερη βαθμολογία στα rankings της Aiba. Οι αγώνες αυτοί μας βοηθούν να εξελιχθούμε και να δούμε σε τι επίπεδο είμαστε και τι πρέπει να βελτιώσουμε”, δήλωσε η στο welovesports Εβελίνα Μαυρομμάτη.

Η πρωταθλήτρια μας, μίλησε και για τον στόχο της στο τουρνουά, που δεν είναι άλλος το βάθρο.

“Σε κάθε τουρνουά ο στόχος είναι ο ίδιος. Να κάνω καλές και ανταγωνιστικές εμφανίσεις έτσι ώστε να φτάσω στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ακόμα και στην περίπτωση της ήττας θέλουμε να είμαστε υπολογίσιμοι αντίπαλοι και να “κυνηγάμε” τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Γι αυτό άλλωστε είμαστε προετοιμασμένοι 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης λόγω των αδιάκοπων και μεθοδευμένων προπονήσεων.