Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗ Στόχος οι καλές εμφανίσεις και ο τελικός

Στόχος οι καλές εμφανίσεις και ο τελικός

Η Εθνική ομάδα της ενόργανης γυμναστικής αναχωρεί αύριο (6/4) για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (10-14/4) του Στσέτσιν της Πολωνίας, όπου αρχικός στόχος είναι οι καλές εμφανίσεις που θα δώσουν και θέση στον τελικό.

Δύο από τους πιο έμπειρους πρωταθλητές μας, η Αργυρώ Αφράτη και ο Νίκος Ηλιόπουλος μίλησαν στο welovesports για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και τους στόχους που έχουν θέσει.

Αφράτη: “Στόχος είναι μια καλή εμφάνιση στο δίζυγο (εφόσον μόνο αυτό το όργανο θα κάνω λόγω τραυματισμού), να εκτελέσω όσο καλύτερα γίνεται το πρόγραμμα μου με όσο γίνεται λιγότερες μειώσεις και από κει και πέρα βλέπουμε… Είναι το πέμπτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίζομαι και είμαι πολύ χαρούμενη και τυχερή που έστω και με ένα όργανο θα βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο και θα κάνω ότι μπορώ!”

Από τη μεριά του ο… έμπειρος συνθετάκιας και εκ των ιδρυτών του WOGG τόνισε: “Είμαι έτοιμος για αυτόν τον αγώνα. Με τον Κ. Ράφτη έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία. Είναι δύσκολο αγώνας, καθώς είναι ατομικός και θα υπάρχουν πολλές συμμετοχές στο σύνθετο. Οι στόχοι μου είναι να μπω στον τελικό του σύνθετου. Θέλω να πάρω την πρόκριση για τα European Games του καλοκαιριού. Θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μου και έτερο ιδρυτή του World Outdoor Gymnastics Gala κ. Ιωάννη Πάνου που είναι δίπλα μου και με στηρίζει στις προσπάθειες που κάνω.”