Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗ Στόχος η τελική οκτάδα για τους πρωταθλητές μας (pics)

Στόχος η τελική οκτάδα για τους πρωταθλητές μας (pics)

Με προορισμό την Πολωνία αναχωρεί σήμερα (6/4) η ελληνική αποστολή ενόργανης γυμναστικής για να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Στσέτσιν από τις 10 έως τις 14 Απριλίου.

Ανάμεσά στους αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι και οι Γιώργος Χατζηευσταθίου, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης και Ελβίρα Κατσάλη.

Οι πρωταθλητές μας μίλησαν στο welovesports για τους στόχους τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

“Η ψυχολογία μου είναι πολύ θετική και σκέφτομαι μόνο το καλύτερο. Ο στόχος είναι μια άρτια εκτέλεση του προγράμματος μου στον πλάγιο ίππο με βλέψεις για την τελική οκτάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συναθλητές μου. Ανυπομονώ για την επιστροφή του “άρχοντα των κρίκων” Λευτέρη Πετρούνια στους επόμενους αγώνες”, δήλωσε ο Γιώργος Χατζηευσταθίου.

 

 

Πολύ χαρούμενους που θα εκπροσωπήσει για ακόμη μία φορά τη χώρα μας είναι ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, ο οποίος θέλει να βρεθεί στην τελική οκτάδα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη θέση να εκπροσωπήσω τη χώρα μου για ακόμα μια φορά στο εξωτερικό. Στόχος μου είναι να εκτελέσω το πρόγραμμα μου στο έδαφος με τις λιγότερες δυνατές μειώσεις και έτσι να διεκδικήσω μία θέση στην τελική οκτάδα. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τον προπονητή μου, Δημήτρη Ράφτη, που είναι δίπλα μου, πιστεύουν σε εμένα και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα”, δήλωσε ο πρωταθλητής μας.

 

Με στόχο την είσοδό της στον τελικό της δοκού, ταξιδεύει στην Πολωνία η Ελβίρα Κατσάλη, η οποία είναι καλά προετοιμασμένη γι αυτή τη διοργάνωση.

“Μέχρι στιγμής η προετοιμασία μου ήταν πολύ καλή, έχω καλή διάθεση και είμαι καλά προετοιμασμένη! Στόχος μου σε αυτό το πρωτάθλημα είναι να προσπαθήσω να μπω στον τελικό της δοκού και να συγκεντρώσω την επαρκή βαθμολογία στο σύνθετο, ώστε να μπορέσω να πάρω μέρος σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα που θα γίνει στο Μινσκ της Λευκορωσίας τον Ιούνιο”, είπε η νεαρή αθλήτρια.