Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗ Με αισιοδοξία στο Ευρωπαϊκό τρεις πρωταθλητές μας

Με αισιοδοξία στο Ευρωπαϊκό τρεις πρωταθλητές μας

Η Εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής αναχώρησε σήμερα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Στσέτσιν της Πολωνίας από τις 10 έως τις 14 Απριλίου, με τους πρωταθλητές μας να είναι αισιόδοξοι για τη συμμετοχή τους.

Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από οκτώ αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό και να φέρουν μια διάκριση τόσο για τον εαυτό τους, όσο και για την Ελλάδα.

Ιωάννα Ξουλόγη, Νίκος Κρανίτης και Αντώνης Τανταλίδης μιλούν στο welovesports για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση και για τους στόχους που έχουν.

Ξουλόγη: “Η προετοιμασία μου πήγε πολύ καλά προς το παρόν. Θα αγωνιστώ στο σύνθετο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο στόχος μου είναι να κάνω έναν αγώνα χωρίς κάποιο μεγάλο λάθος για να διεκδικήσω την πρόκριση για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μινσκ.”

Κρανίτης: “Νιώθω πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να μετάσχω σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση και που θα εκπροσωπήσω για άλλη μια φορά τη χώρα μου. Είναι ο πρώτος αγώνας της σεζόν για μένα μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θα παρουσιάσω ένα καινούριο πρόγραμμα και θα προσπαθήσω να το εκτελέσω όσο το δυνατόν καλύτερα. Από εκεί και πέρα με βάση και την δυσκολία του αγώνα ευελπιστώ σε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο αγώνας είναι πάντα αγώνας.”

Τανταλίδης: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την τρίτη μου συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την εκπροσώπηση της χώρας μου. Φέτος είναι η πρώτη χρόνια που θα εκτελέσω και τα έξι όργανα στον συγκεκριμένο αγώνα και ευελπιστώ σε ένα καλό αποτέλεσμα στο σύνθετο ατομικό. Έχω δουλέψει και έχω “καθαρίσει” τα προγράμματα μου στα δύο καλύτερα μου όργανα (έδαφος και πλάγιος ίππος). Θα ξεπεράσω τους πόνους στο ώμο μου που με ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα και είμαι πολύ αισιόδοξος για το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτό το Ευρωπαϊκό.”