Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ Ο Κοκκαλάνης χάραξε ρότα για διάκριση

Ο Κοκκαλάνης χάραξε ρότα για διάκριση

Εντυπωσιακός ήταν σήμερα ο Βύρων Κοκκαλάνης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα RSX που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Ο πρωταθλητής μας ανέβηκε από τη 13η θέση στην 5η. Σταθερά μέσα στους δέκα καλύτερους αθλητές και αθλήτριες στις ηλικιακές τους κατηγορίες βρίσκονται και οι Κατερίνα Δίβαρη, Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης, Λεωνίδας Τσορτανίδης, και Ιωάννης Καρβουνιάρης.

Στην κατηγορία των ανδρών – και ύστερα από επτά ιστιοδρομίες- ο Βύρων Κοκκαλάνης βρίσκεται στην 5η θέση με 37 β.π. Σήμερα έφερε μία 6η και μία 2η, κάτι που τον βοήθησε να βρεθεί μεταξύ των πρωτοπόρων.

Στις γυναίκες -21 ετών, η Κατερίνα Δίβαρη βρίσκεται στην 6η θέση (οκτώ κούρσες), ενώ στη γενική είναι 37η (28η στην Ευρώπη) με 148 βπ. Η Ιωάννα Σίρτη είναι 73η στις 74.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών και, ύστερα από εννέα κούρσες, ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης βρίσκεται στην 8η θέση με 44 β.π. και ακολουθεί ο Λεωνίδας Τσορτανίδης με 56 β.π. (ένατος). Ο Χαράλαμπος Κόγιας είναι 29ος με 161 β.π. και ο Ιωάννης Καρβουνιάρης 40ος με 197 βπ. Ο Καρβουνιάρης είναι 2ος στην ηλικιακή κατηγορία -17. Αγωνίζονται 110 ιστιοπλόοι.