Αρχική ΒΟΛΕΪ “Χάλκινες” στη Μαλαισία Μαναβή και Τσοπούλου (pic)

“Χάλκινες” στη Μαλαισία Μαναβή και Τσοπούλου (pic)

Η Δήμητρα Μαναβή και η Κωνσταντίνα Τσοπούλου πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία στο τουρνουά ενός αστεριού στη Μαλαισία και κατάκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Οι πρωταθλήτριες μας, στον μικρό τελικό επικράτησαν με 2-1 σετ (13-21, 21-13, 15-13 ) των Σαουάμε και Σακαγκούτσι από την Ιαπωνία και πρόσθεσαν ακόμη ένα μετάλλιο στη συλλογή τους.

Το ελληνικό δίδυμο, δε ξεκίνησε καλά τον αγώνα και έχασε το πρώτο σετ με 21-13, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1.

Η Εθνική ομάδα beach volley πανηγύρισε το δεύτερό της συνεχόμενο μετάλλιο σε διοργάνωση του World Tour της FIVB, μετά το ασημένιο που κατέκτησε στην Καμπότζη την προηγούμενη εβδομάδα. Δήμητρα και Κωνσταντίνα μαζί με το χάλκινο μετάλλιο κέρδισαν και 160 πολύτιμους βαθμούς.

«Ο ημιτελικός ήταν πολύ δύσκολος. Ήμασταν πολύ κοντά, παρόλα αυτά τελείωσε το παιχνίδι και έπρεπε να αποβάλουμε την πίεση, την απογοήτευση και να μπούμε δυναμικά στον μικρό τελικό για να πάρουμε το χάλκινο, πράγμα που τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενες» είπε η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή συμπλήρωσε:
“Ο στόχος μας ήταν να είμαστε στην τετράδα στα δύο αυτά τουρνουά σε Καμπότζη και Μαλασία και το πετύχαμε με την κατάκτηση 2 μεταλλίων. Υπάρχει ικανοποίηση γιατί βλέπουμε ότι το παιχνίδι μας εξελίσσεται όλο και περισσότερο. Γυρνάμε στην Ελλάδα τώρα και είμαστε έτοιμες για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, αρχής γενομένης με το μονάστερο τουρνουά στην Σουηδία την επόμενη εβδομάδα”.
Το ελληνικό δίδυμο επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδας και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο μονάστερο τουρνουά στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας το διάστημα 18-21 Απριλίου.